Privacy

Privacy verklaring voor de website van Stichting De Eerebegraafplaats te Bloemendaal

Stichting De Eerebegraafplaats te Bloemendaal heeft deze privacy verklaring opgesteld om duidelijk te maken dat wij hechten aan de privacy van de bezoekers van onze websites. In het hierna volgende kunt u lezen hoe wij omgaan met informatie die wij via deze website over onze bezoekers verkrijgen. Daarnaast heeft Stichting Arq een privacy beleid, welke u kunt lezen door te klikken op de link

De website van Stichting De Eerebegraafplaats te Bloemendaal maakt gebuik van cookies.

Meer informatie over de toepassing hiervan vindt u op de pagina over het gebruik van cookies op de website van Stichting De Eerebegraafplaats te Bloemendaal

Formulieren

Op formulieren op onze website moeten gebruikers doorgaans informatie verstrekken zoals bijvoorbeeld naam, e-mail of postadres. Deze informatie wordt gebruikt om het verzoek van de gebruikers af te handelen en om indien nodig hierover met hen in contact te komen. We gebruiken deze informatie absoluut niet voor commerciële of andere doeleinden dan hier omschreven, noch verstrekken wij deze gegevens aan derden.

Deze website bevat linken naar andere websites.

Wij streven een zorgvuldige selectie na in de door ons gepubliceerde linken. Stichting De Eerebegraafplaats te Bloemendaal is echter niet verantwoordelijk voor de manier waarop deze andere websites de privacy van de bezoekers waarborgen, noch voor de inhoud van deze websites.

Kwaliteit en toegankelijkheid van de over u verkregen informatie

Om de informatie aan te passen of te wijzigen die u op deze website per e-mail, via een formulier of op een andere manier aan ons verstrekt hebt, kunt u contact met ons opnemen.

Contact over de website

Als u vragen heeft over deze privacy verklaring of over uw interactie met onze website kunt u zich per e-mail wenden tot webmaster@arq.org.